wasmashine AANBIEDINGEN

Merken wasmachines

Miele wasmachine

Meer als 100 jaar geleden ontstond bij Duitse firma Miele de eerste wasmachine. In deze 100 jaar is Miele constant bezig geweest met het verbeteren van hun techniek om het wassen voor de gebruiker nog makkelijker en efficiënter te maken.

Miele heeft verschillende type toestellen zoals de Voorlader, bovenlader en de was droog combinatie. De Duitse firma richt zich sterk op de efficiëntie van de toestellen waardoor ook alle Miele wasautomaten in bezit zijn van een A-klasse label, dit wordt bereikt door de wasmachines zowel water als ook op de energie minder te laten verbruiken.

Miele wasmachines zijn ook uitgerust van een zogenaamde waterslot of wel een waterbeveiligingssysteem die ervoor zorgt dat de kans op waterschade bij een defect wordt verkleind.

Electrolux wasmachine


Electrolux is een Zweeds bedrijf die werkt aan betaalbare en zuinige goede wasautomaten. Onder Electrolux vallen ook merken als de Duitse AEG wasmachine, de Italiaanse Zanussi wasmachine en nog meer namen in verschillende landen.

Bosch Wasmachine

Bosch wil dat hun apparaten altijd voldoen aan de dagelijkse behoefte van de gebruikers. De laatste jaren is er altijd gekeken naar een methode om de wasmachine milieuvriendelijker te maken door het verlagen van het energie verbruik. Met hun 3D-Aqua-Spar systeem wordt dit doel bereikt.