wasmashine AANBIEDINGEN

Wasmachines vergelijken

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar heeft u geen idee welke wasmachine bij u past? Vergelijk alle wasmachines nu in onze webshop, met de beste keuzes op een rij! Er is voor ieder wat wils: goedkope wasmachines, boven- en voorladers, wasmachines met een lange levensduur en was-droogautomaten. Wij vergelijken wasmachines voor u, zodat u de goedkoopste, mooiste en beste wasmachines vindt!

Als we wasmachines vergelijken, maken we allereerst een onderscheid tussen voor- en bovenladers. Een voorlader  is een wasmachine waar de was aan de voorkant wordt ingestopt, een bovenlader is een wasmachine waarin de was aan de bovenkant wordt ingestopt. Bij vergelijking van de wasmachines blijkt dat de voorlader enige voordelen heeft; zo hoeft u niet te bukken tijdens het in- en uitladen van uw was.

Bij het vergelijken van wasmachines maakt men ook een onderscheid in de toerenteller van een wasmachine. Als een wasmachine een hoge toerenteller heeft, komt de was droger uit de wasmachine. Als we de wasmachines vergelijken met een hoge en lage toerenteller, komen we tot de conclusie dat wasmachines met een hoge toerenteller twee vliegen in één klap slaan en dus ook duurder zijn.

Ten slotte vergelijken we wasmachines van verschillende merken voor u. Uit deze vergelijking concluderen wij dat Miele de onbetwiste leider is. Miele heeft tevens tien jaar fabrieksgarantie. Na Miele hebben de wasmachines van AEG de langste levensduur. AEG biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. De wasmachines van Bosch en Siemens komen uit dezelfde fabriek. De wasmachines van Bosch zijn echter vaak iets degelijker uitgevoerd dan die van Siemens.